Wij

“Ohana means family: those who are family and those you choose to call your family.

Welkom bij Ohana, onze gekozen familie.
Wij zijn Phebe en Nele, met Ibe aanwezig in alles wat we doen.

Wij willen

geven

Familie geeft en steunt elkaar. We halen aan de hand van acties geld op voor verschillende goede doelen. Elke actie is voor een ander goed doel en elk goed doel zal gelinkt zijn één van ons drie (Ibe, Phebe of Nele).

luisteren

Familie luistert naar elkaar. Met Ohana kan je niet alleen goede doelen steunen door deel te nemen aan acties. Je kan hen ook steunen door te luisteren. Bij elke actie delen we namelijk extra informatie die bij het goede doel hoort. Leerrijke, nieuwe, kritische informatie van stemmen die te weinig gehoord worden. Voortschrijdend inzicht is key. Wij vinden het geen zwakte, maar juist een enorme sterkte wanneer mensen op basis van nieuwe kennis hun ingesteldheid of mening veranderen. Wij komen van ons eiland, halen onze oogkleppen af, kijken buiten onze bubbel, openen onze armen en bieden ons luisterend oor.

delen

Familie deelt met elkaar. The good, the bad and the ugly. Ohana draait om verbondenheid en interactie. Het moet ons (Phebe en Nele) overstijgen en ook door, voor en over jullie gaan. Wij staan niet alleen open voor alle input, feedback en vragen; wij zetten hier ook actief op in.

🖤

Een vzw die wil helpen, luisteren, leren én verbinden? Ohana klinkt bijna te mooi om waar te zijn. En dat is precies waarom we ervoor gaan.

Blijf verbonden.

Contacteer ons via ohanavzw@gmail.com
of volg ons via Instagram: @ohanavzw.